FreeCinema

Follow us
16.1117:45

Θύτης και Μπόγρης κάνουν «Επαφή».


Μετά από πολλές συνεργασίες σε music promo αλλά και την ταινία «Πρόστιμο», ο Θύτης (Βασίλης – Άγγελος Αναστασίου) συναντά ξανά τον Φωκίωνα Μπόγρη για την οπτικοποίηση του τραγουδιού «Καμμία Επαφή», σε παραγωγή The Plug.

Από την πιο καθαρή και με άποψη πλευρά του ελληνικού hip-hop ο Θύτης (ή Βασίλης – Άγγελος Αναστασίου, αν προτιμάτε), από την καλτίλα του ντόπιου crime genre ο Φωκίων Μπόγρης. Το urban σκηνικό των συνοικιών της Αθήνας τους ταιριάζει και μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στην ταινία «Πρόστιμο», βρίσκονται ξανά μαζί για το music promo του τραγουδιού «Καμμία Επαφή», σε παραγωγή The Plug. Ο Μπόγρης σκηνοθετεί και μοντάρει, ο Γιάννης Σίμος υπογράφει την διεύθυνση φωτογραφίας και ο Θύτης βγαίνει από της φυλακής τα κάγκελα για να συναντήσει και πάλι τις παρέες και το κοινό του, για τις σεναριακές ανάγκες του clip.

Αναστασίου και Μπόγρης έχουν κάνει ξανά «Επαφή» για μουσικά videos τραγουδιών, όπως το «Βρωμόφωνα Καθίκια» (Κανών featuring Θύτης) και το «Βαράς Χαρμάνα», μεταξύ άλλων και… ακόμη πιο controversial δουλειών. Μπορείς να παρακολουθήσεις την τελευταία τους, πατώντας play μέσα από την video gallery (πάνω δεξιά, κλασικά).