FreeCinema

Follow us
03.109:15

Ακούς φωνές; Η Pixar έχει την απάντηση!


Το teaser trailer του επερχόμενου «Inside Out» της Pixar έρχεται να μας υπενθυμίσει πως το όνομα του συγκεκριμένου studio μας έχει γεμίσει με συναισθήματα εδώ και τόσα χρόνια. Και έχει σκοπό να συνεχίσει να το κάνει, δίνοντας μέχρι και… σώμα και φωνή σε κάθε ένα από αυτά!

Η διασκέδαση ήταν πάντοτε ο υπ’ αριθμόν 1 κανόνας για τα animated φιλμ του studio της Pixar, πολλά χρόνια πριν γίνει ένα με την εταιρεία που καθιέρωσε το είδος κινηματογραφικά, τη Disney. Τα τελευταία χρόνια, όμως, δέχτηκε έντονη κριτική για την εξάρτηση από τα sequels προηγούμενων επιτυχιών, με τον πήχη της καλλιτεχνικής αξίας να παραμένει στάσιμος από την εποχή του «Up» (2009). Κι ας πήρε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας στην κατηγορία του με το «Brave» πέρσι…

Το φιλμ που έχει ετοιμάσει η Pixar για διανομή το καλοκαίρι του 2015, το «Inside Out», έρχεται να δοκιμάσει την πίστη μας στο studio εκ νέου, με υψηλές φιλοδοξίες που πατάνε πάνω στις… αναμνήσεις και τα τόσα συναισθήματα τα οποία μας χάρισαν οι τεράστιες επιτυχίες του παρελθόντος. Έτσι, το teaser trailer της ταινίας (πατάς play στη video gallery δεξιά), περισσότερο παραπέμπει σε εκείνα τα φιλμ, παρά αποκαλύπτει νέο υλικό! Το κάνει, όμως, πανέξυπνα, συνδέοντας την ιστορία του studio με τον εσωτερικό κόσμο τού θεατή, για να μας πάει… ακριβώς εκεί!

Οι ήρωες του «Inside Out» αποτελούν τις… φωνές τού μέσα μας, έχουν την προσωπικότητα των συναισθημάτων μας και, πλέον, ήρθε η ώρα να δούμε πώς ζουν, με… animated σάρκα και οστά! Η χαρά, η λύπη, ο θυμός, η ενόχληση και ο φόβος θέλουν να σταματήσουν να είναι μονάχα φωνές μέσα στο μυαλό και τη σκέψη μας. Είναι μια… «major emotion picture» και αυτό τα λέει όλα. Αγωνιούμε!

Inside Out Teaser