FreeCinema

Follow us
31.0710:00

Αν ο Ταραντίνο γύριζε το «Suicide Squad»…


… κάπως έτσι θα έβγαινε το πράμα! Η Loot Crate Productions παρουσίασε ένα trailer – παρωδία της επερχόμενης extravaganza της DC Comics, στο οποίο όλη η καλτίλα των ηρώων από τα κλασικά badass έργα του Κουέντιν Ταραντίνο κάνει κουμάντο στο σύμπαν του «Suicide Squad»! Απόλαυση!

Θα μπορούσε να είναι μονάχα ένα mash-up video. Οι τύποι, όμως, είναι πιο τρελοί από το αναμενόμενο κι έκατσαν και γύρισαν ολόκληρη παρωδία της δράσης του trailer του επερχόμενου «Suicide Squad», αντικαθιστώντας τους ήρωες του comic με… iconic φιγούρες του κινηματογραφικού σύμπαντος, όπως μας τις σύστησε ο Κουέντιν Ταραντίνο!

Tarantino's Suicide Squad 1

Με τα χαρακτηριστικά «εφεδάκια» ενός μπιμουβάδικου «coming soon» της grindhouse κουλτούρας, η Νύφη, ο Τζάνγκο, ο Τζουλς, η Γκόγκο Γιουμπάρι και ο Άλντο στήνουν μια φανταστική ομάδα από anti-heroes που… σφαγιάζει ότι βρεθεί μπροστά της, διατηρώντας με σχετική αυθεντικότητα τα χαρακτηριστικά της ταραντινικής φιλμογραφίας.

Tarantino's Suicide Squad 2

Μπορείς να πατήσεις play εντός video gallery (πάνω δεξιά, κλασικά) και να παρακολουθήσεις το cult διαστάσεων trailer – παρωδία της Loot Crate Productions, αλλά και το αυθεντικό της ταινίας «Suicide Squad», που καταφθάνει στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 25 Αυγούστου, σε διανομή της εταιρείας Tanweer, σε 2D και 3D.