FreeCinema

Follow us
04.0711:47

«Iron Man 3»: Ο Τόνι Σταρκ σε επικίνδυνο κλοιό!


Η Marvel συνεχίζει το teasing σε σχέση με την προετοιμασία του «Iron Man 3» και παρουσιάζει ένα concept art δείγμα δουλειάς του σχεδιαστή Ράιαν Μάινερντινγκ. Το βλέπεις πρώτος, σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, στο FREE CINEMA.

Πρώτα μας έδειξαν μια φωτογραφία από τα sets, με την πλάτη του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μπροστά στις στολές του Iron Man. Σήμερα, κυκλοφορούν… επιδεικτικά ένα πανέμορφο δείγμα δουλειάς του Ράιαν Μάινερντινγκ, concept artist για όλα τα φιλμ όπου εμφανίζεται ο ήρωας της Marvel, το οποίο έχει τυπωθεί και θα μοιράζεται σε μορφή poster στις στρατιές των nerds που θα βγάζουν οργασμικές κραυγές στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, την ερχόμενη εβδομάδα.

Το σχέδιο παρουσιάζει μια μάλλον… ασαφή σκηνή δράσης, όπου ο Τόνι Σταρκ βρίσκεται περικυκλωμένος από εχθρούς. Η εικόνα δεν συνοδεύτηκε από πληροφορίες περί της πλοκής, το σενάριο παραμένει άγνωστο, αλλά απ’ όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, πηγή έμπνευσης για το «Iron Man 3» αποτελεί η σειρά comics «Extremis» των Γουόρεν Έλις και Άντι Γκράνοφ, που κυκλοφόρησε στο διάστημα 2005 – 2006. Σε αυτήν, ο Σταρκ πρέπει ν’ αντιμετωπίσει μια τρομοκρατική οργάνωση που έχει δημιουργήσει μια βιολογική πολεμική μηχανή. Περισσότερες πληροφορίες μετά την πρώτη παρουσίαση στο επερχόμενο Comic-Con, στις 14 Ιουλίου.

Το «Iron Man 3» σκηνοθετεί ο Σέιν Μπλακ («Kiss Kiss Bang Bang»), τα γυρίσματα θα γίνουν σε Φλόριντα και Κίνα, ενώ το βασικό καστ αποτελείται από τους: Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζον Φαβρό, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Γκάι Πιρς, Ρεμπέκα Χολ και Ντον Τσιντλ. Η έξοδος της ταινίας στις ΗΠΑ είναι ήδη προγραμματισμένη για τις 3 Μαΐου του 2013, αλλά στην Ελλάδα θα γίνει μαγκιά και θα το δούμε από τις 2 του μήνα (σε διανομή της Feelgood). Πάντα τέτοια!