FreeCinema

Follow us
24.0513:00

Το «Fast & Furious 6» θα μας πει μια ιστορία…


Η πέμπτη συνέχεια του δημοφιλέστερου κινηματογραφικού franchise στα χρονικά της Universal είναι εδώ. Πριν σε κάνουν να μετρήσεις μέχρι το… 7, δες τους βασικούς συντελεστές του «Fast & Furious 6» να αφηγούνται την πλοκή της νέας τους περιπέτειας, σε ένα αποκλειστικό (με ελληνικούς υπότιτλους) featurette για το FREE CINEMA.

Η ιστορία της σειράς των «The Fast and the Furious» ξεκινά τον Ιούνιο του 2001, που καταφέρνει να πολλαπλασιάσει το μεσαίο κόστος των 38.000.000 δολαρίων και να αποφέρει στο studio της Universal 207.000.000 δολάρια παγκοσμίως. Όπως κάθε χολιγουντιανή επιτυχία που σέβεται τον εαυτό της, ακολούθησαν κάποια sequels που κινήθηκαν ακόμη καλύτερα στο box-office (με εξαίρεση το χωρίς το βαρύ πυροβολικό του καστ τρίτο μέρος, το «Tokyo Drift» του 2006, που οι fans, όμως, μάλλον προσκυνάνε περισσότερο απ’ όλα!), μέχρι την εξωφρενικά μεγάλη εισπρακτική έκπληξη του «Fast Five» (2011), το οποίο ξεπέρασε τα 620.000.000 δολάρια σε εισπράξεις σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Για να καταλάβεις το μέγεθος της δύναμης των ταινιών αυτών, χωρίς καν να υπολογίζουμε αυτά που θα φέρει το πέμπτο sequel, μέχρι και το «Fast Five» η σειρά έχει πλησιάσει τις συνολικές εισπράξεις του 1.600.000.000 δολαρίων, με το budget και των πέντε φιλμ μαζί να πλησιάζει τα 400.000.000 δολάρια. Αυτά σε νούμερα. Σήκωσε το σαγόνι σου τώρα…

Θα ήταν παράλογο να μην περιμένουμε το χτύπημα μιας έκτης ταινίας, που βρίσκει τους βασικούς συντελεστές της προηγούμενης super επιτυχίας ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη για ακόμη περισσότερη δράση, υπερβολικές κασκάντες και καταδιώξεις. Ολόκληρη την πλοκή του «Fast & Furious 6: Μαχητές των Δρόμων» μπορείς να την ακούσεις από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές και το σκηνοθέτη του, Τζάστιν Λιν, πατώντας play στη video gallery (πάνω δεξιά), για να παρακολουθήσεις ένα αποκλειστικό (με ελληνικούς υπότιτλους) featurette για το FREE CINEMA.

Το φινάλε της ταινίας υπόσχεται την ύπαρξη και ενός έκτου sequel, με μια επιπλέον παρουσία στο καστ που θα εξιτάρει ακόμη περισσότερο τους fans του είδους της περιπέτειας δράσης, αφού ο εν λόγω πρωταγωνιστής έχει διαπράξει ουκ ολίγες ακρότητες αδρεναλίνης στο σινεμά. Το καλοκαίρι του 2014 τα υπόλοιπα…

Fast and Furious 6 GR