FreeCinema

Follow us
11.0211:15

Όσκαρ 2015: Τα πάντα… comics!


Κάθε χρόνο συναντάς στο διαδίκτυο διάφορες χιουμοριστικές εκδοχές κινηματογραφικών posters από ταινίες που πρωταγωνιστούν στις υποψηφιότητες των Όσκαρ. Τούτα εδώ, όμως, πραγματικά τα… «σπάσανε»! Δες, λοιπόν, πως ο κόσμος των comics, των cartoons ή και του… «The Muppet Show» μπορεί να κάνει ένα δημιουργικό mash-up με τα φετινά οσκαρικά φιλμ.

Ο 豪鬼 (ή Akuma για το κοινό της Δύσης) των «Street Fighter» games αγωνίζεται για τα δικαιώματα των μαύρων στην Αλαμπάμα του 1965; Ο Animal από το «The Muppet Show» αναλαμβάνει τον ρόλο του drummer για το «Χωρίς Μέτρο»; Ο Πίτερ του «Family Guy» γίνεται ο cameraman που τρέμει η εγκληματικότητα του Λος Άντζελες; Και ο Στίβεν Χόκινγκ γίνεται ένα… awesome LEGO;

Κατά τη διάρκεια της οσκαρικής περιόδου, κάθε χρόνο, συναντάς στο διαδίκτυο πολλές «τρολιές» κινηματογραφικών αφισών που μερικές φορές λένε… την αλήθεια γύρω από τα προτεινόμενα φιλμ και άλλες, όπως εδώ, ο κόσμος των comics, των cartoons ή και των… Muppets έρχεται να «συγκρουστεί» δημιουργικά με εκείνον του σινεμά, για να απολαύσουμε ένα θαυμαστά χιουμοριστικό αποτέλεσμα, όπως θα δεις στη συνέχεια. Η δύναμη της pop κουλτούρας να έχει καλά τους illustrators που κρύβονται πίσω από αυτά τα posters!

Akuma
Prime Premne Design

Animal
Ryan-of-Interest

Canadian Mercenary
Pigboom crap ART

Chicken Fighter
MARTYRart

Gone Princess
Jak Gibberish presents Gibberish Art

Intergalactic
2mz

Neighborhood
Punksthetic Art

Pokecatcher
JozVoz

Quailman
Foureyedesign

The Awesome Theory of Everything
The Atomic Rocket

The Grand Arkham Asylum
Daniel Castelló Muñiz

The Illusion Game
JozVoz