FreeCinema

Follow us
04.0712:00

Θέλεις να δεις το «Twisters»…


…πριν από όλους τους άλλους; Το FREE CINEMA εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Twisters», της πιο κάργα εφετζίδικης περιπέτειας καταστροφής του φετινού καλοκαιριού! Αν θυμάσαι πόσο καλά είχαμε περάσει με την πρώτη ταινία του 1996, θα θέλεις να είσαι εκεί… βρέξει χιονίσει!

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βρω προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Twisters» του Λι Άιζακ Τσανγκ, διότι το 1996 είχα περάσει super με την πρώτη ταινία του Γιαν ντε Μποντ και με τρώει η περιέργεια να δω τι εφεδιές έχουν παίξει με τη σημερινή τεχνολογία των CGI.

– Μαντεύετε τι θέλουμε από εσάς για να κερδίσετε τη διπλή πρόσκληση;

– Να πάμε σε περιοχή που έχει χτυπήσει το 112 λόγω κακοκαιρίας;

– Καλέ, αυτό χτυπάει… στον γάμο του Καραγκιόζη, πλέον! Μείνετε εκεί που είστε, να κάνουμε παιχνίδι με μια πανεύκολη ερώτηση, η απάντηση της οποίας μπορεί να εντοπιστεί απλά (και έξυπνα) εντός του FREE CINEMA:

Ποια από τις παρακάτω ταινίες με τυφώνες δεν έχει κριτική στο FREE CINEMA;

Α) Η Συμμορία του Τυφώνα

Β) Sharknado

Γ) Key Largo

Δ) Διαφυγή

Θα στείλετε το κλασικό mailάκι συμμετοχής στο freecinemagr@gmail.com, μαζί με την απάντηση που θεωρείτε ότι είναι σωστή και (απαραιτήτως) το ονοματεπώνυμό σας.

– Τίμιο. Και κέρδισα την πρόσκληση;

– Όχι απαραίτητα, διότι… κληρώνει. Θα σας έρθει reply στο mail, που θα λέει αν το όνομά σας θα βρίσκεται στη λίστα των προσκληθέντων.

– Μας υποχρεώσατε. Και πότε πέφτει η πρεμιέρα, να ψάξω να βρω το πιο γερό μου αντιανεμικό;

Τετάρτη 10 Ιουλίου, στα VILLAGE CINEMAS του Athens Metro Mall (Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος), με ώρα έναρξης στις 20:00. Παρακαλούμε να είστε στην είσοδο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα με τον συνοδό της αρεσκείας σας.

FREE CINEMA, μας πήρες και μας σήκωσες!

– Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Tanweer που διανέμει το φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 11 Ιουλίου.