FreeCinema

Follow us
12.0410:30

Kindertrauma: Παιχνίδια για… παιδικά τραύματα!


Είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές ιντερνετικές σελίδες που μπορείς να βρεις εκεί έξω, αφιερωμένη αποκλειστικά στο είδος των ταινιών τρόμου και τις cult movies. Το motto του blog Kindertrauma τα λέει όλα: «Your happy childhood ends here!». Και… παίζει δυνατά με αυτό!

Το ξεκίνησαν οι… Uncle Lancifer και Aunt John, σαν ένα αφιέρωμα φανατικών οπαδών του horror στις ταινίες, τα βιβλία και τα παιχνίδια που μας τρόμαξαν όταν ήμασταν παιδιά (με την «υποσημείωση» ότι θέση σε αυτό το blog έχουν και οι ανήλικοι ήρωες των scary movies, είτε εκπροσωπούσαν το καλό, είτε ήταν… δαιμονισμένοι!). Το Kindertrauma… απειλεί τους αναγνώστες / επισκέπτες του με το motto «Your happy childhood ends here!», όμως, στην πραγματικότητα αποτελεί… εγγύηση ψυχαγωγίας και κεφιού, αρκεί να έχεις τις στοιχειώδεις γνώσεις περί του horror genre για ν’ αντιληφθείς τον κανιβαλισμό και το τρολάρισμα που πέφτει, ειδικά στις φωτοσοπαρισμένες δημιουργίες (φανταστικών) παιδικών παιχνιδιών (επιτραπέζιων και μη) ή gadgets.

Μερικά από αυτά φιγουράρουν στις παρακάτω εικόνες και έχουν κάνει τους fans του είδους να παρακαλούν στα social για να μπουν τα projects του Kindertrauma σε φάση Kickstarter, ώστε να βγουν κανονικά στο εμπόριο! Ψωνίζατε; Εγώ, ναι!

TAGS: