FreeCinema

Follow us
31.1214:00

Saint Laurent + Noe = Feel the love.


Ο οίκος Saint Laurent αποχαιρετά το «ατύχημα» της φετινής χρονιάς με ένα… διφορούμενα σκοτεινό μικρού μήκους φιλμ που σκηνοθέτησε ο Γκασπάρ Νοέ, για την καλοκαιρινή collection του 2021. Feel the love!

Η μελωδία του κλασικού disco hit «I Feel Love» του Τζόρτζιο Μορόντερ (σε ένα remix του Γάλλου παραγωγού και DJ SebastiAn) γεμίζει τα ηχεία, ενώ μια νεαρή κοπέλα τρέχει σ’ ένα δάσος μέσα στη νύχτα, για να καταλήξει σε μία μυστηριώδη έπαυλη. Τα ουρλιαχτά της μας κάνουν να αισθανόμαστε πως παρακολουθούμε ταινία τρόμου. Αλλά με… ρούχα της καλοκαιρινής collection του 2021 από τον οίκο Saint Laurent!

Το «Summer of ‘21» είναι ένα σχεδόν οκτάλεπτο «music video» μόδας, «παραγγελιά» του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, Άντονι Βακαρέλο, σε σκηνοθεσία του Γκασπάρ Νοέ. Πρωταγωνιστούν έντεκα μοντέλα και η Σαρλότ Ράμπλινγκ, η οποία κρατά έναν αινιγματικό ρόλο ως «ιέρεια» των υπόλοιπων γυναικών που περιμένουν να την δουν στη σκηνή ενός παμπάλαιου concert hall, τηρώντας… μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους στα καθίσματα.

Η ατμόσφαιρα θυμίζει αρκετά σκηνικό παλιοκαιρίσιου giallo, σε βαριά φορτωμένες αποχρώσεις του κόκκινου, με τα ρούχα (σε στυλ bourgeois σιξτίλας) να βυθίζονται στο μαύρο, το οποίο ενίοτε «σπάει» από floral υφάσματα. Απολαύστε το video πατώντας play (πάνω δεξιά, κλασικά) και, απλά, αγαπήστε!