FreeCinema

Follow us
02.0710:30

Nicole gone Choo.


Η Νικόλ Κίντμαν είναι το πρόσωπο της φθινοπωρινής καμπάνιας του 2013 για τη φίρμα Jimmy Choo, σε ένα ρόλο που τη θέλει «strong, sexy and in control». Οι πόζες και ένα video, με το φακό του Μίκαελ Γιάνσον, αποδεικνύουν πως το κάστινγκ πέτυχε…

Στο εθιμοτυπικό, πλέον, πλαίσιο που θέλει τους stars του Χόλιγουντ να αντικαθιστούν τα μοντέλα στις διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας (και όχι μόνο), η Νικόλ Κίντμαν αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη φθινοπωρινή συλλογή της φίρμας Jimmy Choo για το 2013. Οι print καταχωρήσεις της καμπάνιας επικεντρώνουν σε μπότες διαφόρων τύπων και τσάντες, με την ηθοποιό να ποζάρει μοιραία, λες και είναι βγαλμένη από φιλμ νουάρ ή χιτσκοκικό θρίλερ.

Τις φωτογραφίες για την καμπάνια τράβηξε ο Μίκαελ Γιάνσον, ενώ ένα συνοδευτικό teaser video δίνει την ευκαιρία στην Κίντμαν να… το παίξει όσο πιο επικίνδυνα glamorous μπορεί, υπό τους ήχους τους τραγουδιού «I Know» του… Ντέιβιντ Λιντς! Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν ή πάτα play στη video gallery (πάνω δεξιά) για να ανακαλύψεις και το διαφημιστικό αλλά και το music promo του τραγουδιού (από το 2011).

choo1 choo2 choo3 choo4 choo5 choo6 choo7

Υ.Γ. Γνωστός Έλλην, που διαπρέπει στο εξωτερικό (και ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος), σχολίασε με το που είδε τις εικόνες: «da fuq is that thing on her head». Ζούμε με την ίδια απορία.