FreeCinema

Follow us
07.0211:30

Ένα… τίμιο trailer για το «Skyfall»!


Η ομάδα των Screen Junkies ξαναχτυπά με άλλο ένα trailer απόλυτης τιμιότητας και… εξωφρενικού γέλιου. Αυτή τη φορά, ο στόχος είναι ο Τζέιμς Μποντ και η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της πρακτορικής του καριέρας στη μεγάλη οθόνη!

Έχουν αλλάξει τον αδόξαστο στα μεγαλύτερα blockbusters των τελευταίων ετών, από τον «Τιτανικό» και το «Λυκόφως», μέχρι τα superhero sequels και το «The Hunger Games». Και σήμερα προσθέτουν ακόμη ένα… ειλικρινές trailer, για την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της σειράς του 007, το «Skyfall»!

Είναι η ομάδα των Screen Junkies, με τα περίφημα honest trailers, που θα σου πουν μονάχα την αλήθεια για τη μπουρούχα ταινία που σκέφτεσαι ή έκανες το λάθος να δεις. Είτε είναι ένα φιλμ που αγαπάς, είτε ένα φιλμ που μίσησες θανάσιμα, τελικά, τα trailers αυτά απομυθοποιούν απόλυτα το hype που συνοδεύει τις ίδιες τις ταινίες τους και, σε κάθε περίπτωση, σου χαρίζουν μερικά λεπτά τρελού κεφιού και γέλιου.

Στην περίπτωση του «Skyfall», γελοιοποιείται η επιλογή του Σαμ Μέντες για το ρόλο του σκηνοθέτη (θυμάσαι τη… σακούλα;), η εισπρακτική πορεία του φιλμ (που εξηγείται μονάχα επειδή οι fans του Μποντ ήθελαν να ξεχάσουν το «Quantum of Solace»!), η Αντέλ και το τραγούδι των τίτλων, οι γκριμάτσες της Τζούντι Ντεντς, τα πλάνα όπου οι ήρωες χαζεύουν τοπία (!) και… πάτα το play να δεις τα υπόλοιπα, αμάν!

Μετά το… honest trailer του «Skyfall», συνέχισε και με τα υπόλοιπα δημιουργήματα αυτής της υπέροχης σειράς… κανιβαλισμού, βρίσκονται ΟΛΑ στη video gallery! Προσοχή. Είναι 17 trailers! Θα πονέσεις. Και θα κλάψεις.