FreeCinema

Follow us
16.1011:45

Η μικρή Μορέτς ματώνει…


… και δεν της ήρθε καν η περίοδός της! Είναι γιατί τα έχει πάρει στο κρανίο, στο πρώτο teaser του remake της «Carrie», που υπόσχεται να είναι πιο πιστό στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ.

Το αίσθημα της δυσπιστίας που συνοδεύει κάθε είδηση που αφορά σε αμερικανικά remakes παλαιότερων, cult επιτυχιών έρχεται να σβήσει το πρώτο teaser της νέας εκδοχής της «Carrie», που υπόσχεται να είναι πιο πιστό στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ και να καλύψει κενά που η παραγωγή του 1976 δεν πλησίασε, προφανώς για λόγους budget.

Η ιστορία της καταπιεσμένης και ντροπαλής μαθητριούλας που τυραννιέται από τη θρησκόληπτη μάνα (ελπίζουμε σε μια υπερβολικά υστέρω Τζουλιάν Μουρ!), που αγαπήθηκε στα seventies με την υπογραφή του Μπράιαν Ντε Πάλμα, έρχεται να αντικαταστήσει στις μνήμες μας την αιμόφυρτη Σίσι Σπέισεκ με την παρόμοια εικόνα της Κλόι Γκρέις Μορέτς, που αποκαλύπτεται από το teaser κιόλας, σαν ζοχαδιασμένη teenager με δαιμονικές δυνάμεις.

Την ταινία σκηνοθέτησε – αναπάντεχα – η Κίμπερλι Πιρς (του «Boys Don’t Cry») και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Μαρτίου του 2013. Μας τρώει η αγωνία να δούμε τι θα κάνει σ’ αυτή την prom night…