FreeCinema

Follow us
26.0215:00

Ποιο ήταν το πιο hot trend στα φετινά Όσκαρ;


Με το πάντα προσεκτικό και αξιόπιστο μάτι της εκπομπής του Κόναν Ο’Μπράιεν, αποκαλύπτουμε το πραγματικό trend της φετινής οσκαρικής βραδιάς. Είναι, όντως, σοκαριστικό! (Θα κλαις, πάλι…)

Όλοι λυσσάνε με τα ρούχα, η Fashion Police έχει τρελαθεί στην υπερωρία, άλλοι κατηγορούν τον οικοδεσπότη της 85ης απονομής των Όσκαρ, Σεθ ΜακΦάρλεϊν, για μισογυνισμό και τη βράβευση του «Argo» ως πολιτικό fail του Λευκού Οίκου! Πίσω από τη μόδα και τις θεωρίες συνωμοσίας, όμως, κρύβεται ένα άλλο βασανιστικό ερώτημα: γιατί δεν κουρεύονται οι τεχνικοί που εργάζονται στην κινηματογραφική βιομηχανία;

hair 1 hair 2 hair 3

Οι εμφανίσεις των βραβευμένων με Όσκαρ… μακρυμάλληδων ήταν πολλές, όπως, φυσικά, παρατήρησαν οι έμπειροι συνεργάτες του talk show του Κόναν Ο’Μπράιεν, οι οποίοι μόνταραν και συγκέντρωσαν όλες αυτές τις… τρίχες που παρέλαβαν το αγαλματίδιό τους την περασμένη Κυριακή.

Ναι, λοιπόν! Αυτό ήταν το απόλυτο και πιο hot trend της φετινής απονομής των Όσκαρ (θα το κατάλαβες καλύτερα αν πάτησες το play δεξιά, διαφορετικά… πάλι καλά να λέμε που μπήκες και στη σελίδα)! Προσωπικά, θα ήθελα και ένα ακόμη με τα μούσια, διότι ήταν κάμποσα και αυτά. Δες τους τρεις παραγωγούς που έφυγαν με το βραβείο για την καλύτερη ταινία της χρονιάς. Μούσια!

2013z2