FreeCinema

Follow us
23.0614:00

«Κάλεσμα» για… δαιμονισμένα gadgets!


Το FREE CINEMA και η Tanweer σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις συλλεκτικά δώρα από την απόλυτη ταινία τρόμου του φετινού καλοκαιριού, «Το Κάλεσμα 2». Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι… να προσευχηθείς!

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Θέλω να σας ενημερώσω πως πήρε το μάτι μου στα social ότι παίζει κάτι σε διαγωνισμό με αναμνηστικά δωράκια από το «Κάλεσμα 2». Παίρνω την ευθύνη της συμμετοχής, ακόμη κι αν με βρει μεγάλο κακό με τα έπαθλα! Αλλά… αφού άρεσε και του Φραγκούλη η ταινία, θα τον χρησιμοποιήσω… για προστασία!

THE CONJURING 2 - REVIEW

– Μάλιστα. Έχετε ένα point εδώ. Θέλετε, λοιπόν, να κάνετε δικά σας τα συλλεκτικά δώρα της ταινίας που έχουμε, του τύπου φακός για τη νύχτα, notebook και ζευγάρι ακουστικών (που φωσφορίζουν… σατανικά!), όλα μαζί σε σετάκι (για κάθε τυχερό). Μαντεύετε τι θέλουμε από εσάς;

Intl Premium Item Flashlight - CJR2Intl Premium Item Notebook - CJR2Intl Premium Item Ear Buds - CJR2

– Το κλασικό mailάκι; Εκβιαστικά Share και Like; Να το ρίξουμε στα ξόρκια εν χορώ;

– Λοιπόν, θα το κάνουμε λίγο πιο… ευκολάκι φάση. Θα στείλετε στο κλασικό mail του freecinemagr@gmail.com, με πλήρες ονοματεπώνυμο, τίτλο ταινίας και κάτι εμπνευσμένο και τρομακτικό, στο κλίμα του φιλμ, για να δούμε ποιοι είναι οι πιο φανατικοί που αξίζουν τις γκατζετιές. Κατανοητό;

FREE CINEMA, πίνουμε αγιασμό στ’ όνομά σου! Ευχαριστούμε.

– Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Tanweer που μας πρόσφερε τα δώρα και διανέμει το φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους.

THE CONJURING 2 p-art