FreeCinema

Follow us
29.1010:44

Οι «Avengers» παρτάρουν με τα νέα της Marvel!


Λίγες μέρες μετά την κυριολεκτική έφοδο του πρώτου teaser του «Avengers: Age of Ultron» στο διαδίκτυο, η Marvel ταρακουνάει και πάλι το σύμπαν των κομιξάδων με τα νέα σχέδια για την Phase 3 των κινηματογραφικών της παραγωγών. Λογικό είναι να… παρτάρουν σύσσωμοι οι «Εκδικητές» στην extended μορφή του teaser, λοιπόν, αφού η δεύτερη συνέχεια του franchise πρόκειται να κάνει… διπλό χτύπημα!

Την πάλεψαν με το Loki, από το πρώτο teaser του sequel φαίνεται πως ο Ultron θα τους ταλαιπωρήσει δραματικά, αλλά η επερχόμενη απειλή του Thanos φαίνεται πως θα είναι τόσο μεγάλη, που ούτε η Marvel δε θα μπορέσει να τη χωρέσει σε μια ταινία!

Η χθεσινή παρουσίαση της Phase 3 των κινηματογραφικών παραγωγών τής εταιρείας μάς έδωσε την πρώτη είδηση για το τρίτο μέρος των «Avengers», το οποίο θα χωρίζεται σε… δύο μέρη! Το «Avengers: Infinity War» θα αποκαλύψει το πρώτο του μέρος στις 4 Μαΐου του 2018, ενώ το δεύτερο θα «χτυπήσει» τις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2019.

Avengers - Infinity Wars title

Για να ικανοποιήσει τους fans των «Avengers» ακόμη περισσότερο, η Marvel παρουσίασε και μια extended μορφή τού teaser του «Age of Ultron», στην ουσία κολλώντας μια μεγαλύτερη σκηνή πριν από το ήδη γνωστό edit (47.608.138 views στο official channel τής εταιρείας στο YouTube μέχρι τη στιγμή που γραφόταν αυτό το post!), με όλη την παρέα των υπερηρώων να προσπαθεί να σηκώσει το iconic σφυρί του Thor! Μπορείς να παρακολουθήσεις το πλήρες clip στη video gallery (πάνω δεξιά).

Τι άλλο «μαρτύρησε» η Marvel σε σχέση με τα επερχόμενα projects της; Δες τους παρακάτω τίτλους και τις προγραμματισμένες ημερομηνίες των ταινιών της, μέχρι και το Μάη του 2019!

Black Panther title Captain America - Civil War tilte Captain Marvel title Dr Strange title Guardians 2 title Inhumans title Thor Ragnarok title