FreeCinema

Follow us
08.1011:00

«The Lobster»: Εσύ τι ζώο είσαι;


Μάλλον δεν τα κατάφερες! Οι 45 μέρες πέρασαν και δεν βρήκες ταίρι. Τώρα, θα πρέπει να γίνεις κι εσύ ένα ζώο! Τουλάχιστον, οι Βρετανοί διανομείς του «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου σε αφήνουν να… το παίξεις!

Έχεις καταλάβει τι συμβαίνει στο «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου; Περίπου αυτό πού προηγήθηκε στο κείμενο. Οι ήρωες του φιλμ έχουν δηλώσει από πριν, σε περίπτωση που αποτύχουν στην αποστολή εύρεσης παρτενέρ, τι ζώο θα ήθελαν να γίνουν για το υπόλοιπο του βίου τους (ή κάτι τέτοιο…). Αν εσύ, όμως, θέλεις να το κάνεις λίγο πιο… παιχνιδιάρικο, σου βρήκαμε τον τρόπο.

The Lobster - 2015

Η βρετανική εταιρεία διανομής του φιλμ δημιούργησε ένα έξυπνο quiz game, μέσω του οποίου βρίσκεις σε ποια κατηγορία τού ζωικού βασιλείου ταιριάζεις καλύτερα, για να μην σε ζορίζουν οι σκέψεις! Οι αναποφάσιστοι, λοιπόν, μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε αυτό εδώ το link που στο φινάλε θα τους έχει βοηθήσει να βρουν… το ζώο το οποίο κρύβουν μέσα τους. Αν δεν έχεις ταίρι, λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να το κάνεις!

Η ταινία «The Lobster» έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 22 Οκτωβρίου, σε διανομή της εταιρείας Feelgood.

The Lobster