FreeCinema

Follow us
29.1110:15

«Wicked»: Το συναισθηματικό ταξίδι της ταινίας.


«Τι θα αποκομίσω απ’ όλο αυτό το ταξίδι;», αναρωτιέται η Σίνθια Ερίβο σ’ αυτό το featurette που αφορά στην ολοκλήρωση της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Wicked». Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό video παρασκηνίων από τα γυρίσματα των δύο φιλμ, με συνεντεύξεις, πρόβες και την Αριάνα Γκράντε να… πλαντάζει στο κλάμα από ευτυχία για τη συμμετοχή της σ’ αυτά! Αποκλειστικά στο FREE CINEMA (με ελληνικούς υπότιτλους).

Οι αντιρρήσεις που είχα για το πρώτο μέρος του κινηματογραφικού «Wicked»… πήγαν περίπατο με το που είδα την ολοκλήρωσή του! Το «Wicked: Μέρος Δεύτερο» είναι ότι πιο φαντασμαγορικό και παραμυθένιο έχει βγάλει το Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια, είναι ένα από εκείνα τα φιλμ που δικαιολογούν την ύπαρξη της μεγάλης οθόνης και του σινεμά, και για εκείνους που αγαπούν πολύ (σηκώνω το χέρι ψηλά…) τη φιλμική μεταφορά του «Μάγου του Οζ» από το 1939, η σύνδεση της νέας ταινίας του Τζον Μ. Τσου με το παρελθόν του Βίκτορ Φλέμινγκ, την πλοκή και τους ήρωες του τότε, είναι άκρως συγκινητική!

Μιλώντας για συγκίνηση, πατήστε play (στη video gallery πάνω δεξιά, κλασικά) κι απολαύστε ένα σχετικό featurette (με ελληνικούς υπότιτλους, αποκλειστικά στο FREE CINEMA), στο οποίο οι δύο βασικές πρωταγωνίστριες, Σίνθια Ερίβο και Αριάνα Γκράντε, μιλούν για την εμπειρία της ολοκλήρωσης τούτης της παραγωγής που… κυριολεκτικά στεναχωρήθηκαν που άφησαν πίσω τους. Παρασκήνια γυρισμάτων, πρόβες και προσωπικές δηλώσεις, συνθέτουν ένα τρίλεπτο «ταξίδι» – ενθύμιο μιας υπέροχης κινηματογραφικής εμπειρίας που αξίζει να ζήσετε κι εσείς εκεί έξω, ειδικά σε μέρες γιορτινές όπως αυτές που έρχονται.

Η ταινία «Wicked: Μέρος Δεύτερο» συνεχίζει την προβολή της στους ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή της εταιρείας TANWEER.