FreeCinema

Follow us

ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ (2019)

GOOD BOYS

dvd / blu-ray

  • ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία
  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζιν Στουπνίτσκι
  • ΚΑΣΤ: Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Κιθ Λ. Γουίλιαμς, Μπρέιντι Νουν, Μόλι Γκόρντον, Μιντόρι Φράνσις
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90'
  • FORMATS: DVD
  • ΠΕΡΙΟΧΗ: 2 (με ελληνικούς υπότιτλους)
  • ΔΙΑΝΟΜΗ: TANWEER

Τρεις συμμαθητές της τελευταίας τάξης του Δημοτικού αγωνίζονται να μάθουν πώς να… φιλάνε με γλώσσα στο στόμα, πριν από το απόλυτο «test» σε ένα παιδικό party, όπου η γνώση μπορεί να τους χρειαστεί γιατί θα παιχτεί και… «μπουκάλα»! Η παρέα του Σεθ Ρόγκεν ξαναχτυπά με μια «βρώμικη» νεανική κωμωδία που ξεκινά από το παράδοξο της… ακαταλληλότητάς της, καθώς το περιεχόμενο του φιλμ δεν δύναται να απευθύνεται στο απόλυτο… ηλικιακό target group τούτου του έργου. Όχι πως οι ανήλικοι πιτσιρικάδες δεν θα τα καταφέρουν να το δουν κανονικότατα από το σπίτι…

Το «Good Boys» γνώρισε τρελή εισπρακτική επιτυχία στις ΗΠΑ (αν και κατώτερη του πιο εφηβικού αλλά «συγγενούς» σαν concept «Superbad» του 2007) και, φυσικά, δεν είχε καμία τύχη κινηματογραφικής διανομής στην Ελλάδα, καθώς το genre των νεανικών φιλμ τρώει μονίμως ήττα στη χώρα μας, με τους τελευταίους τίτλους που δοκιμάστηκαν στη μεγάλη οθόνη να πηγαίνουν άπατοι, αλλά να θριαμβεύουν κατόπιν… στα τορεντάδικα.

Προσοχή. Δεν πρόκειται για ταινία που απευθύνεται σε παιδάκια. Το έργο είναι ενήλικο. Το χιούμορ είναι ενήλικο. Οι σεξουαλικές αναφορές στο σενάριο ξεφεύγουν εντελώς και μάλλον προκαλούν τα πιο χοντρά γέλια (οι σκηνές με τη sex doll είναι επικές!), δίπλα σε φαρσικά καταστασιακά που μπορούν να διασκεδάσουν κάθε ηλικία. Και, εδώ που τα λέμε, ας μην γινόμαστε συντηρητικοί. 2020 έχουμε! Δεν θα πάθει τίποτα ένα 12χρονο αν παρακολουθήσει αυτή την ταινία μαζί σας. Δεν θα διαπράξει κανένα «αμάρτημα». Κι αν δεν «πιάσει» κάποια από τα αστεία της, αν είστε ο γονιός ή (έστω) μία πιο ενήλικη παρέα του, πατήστε κι ένα pause για να του εξηγήσετε τι συμβαίνει στις… τολμηρές σκηνές / αναφορές. Όχι άλλο κομπλεξισμό σε τούτη τη χώρα. Και όχι άλλο… Μεσαίωνα! Προσωπικά, το καταδιασκέδασα και θεωρώ πως διαθέτει ουκ ολίγες σκηνές ανθολογίας. Για το σπίτι και για βραδινή «καφρίλα» στο χαλαρό είναι must see.

EXTRAS

  • Περιέχεται το trailer της ταινίας

MORE HOME CINEMA