FreeCinema

Follow us
15.0316:15

Ο «Άρχοντας» των… EPIC MOVIE NIGHTS στα Village Cinemas!


Υπάρχουν ταινίες που έχετε αγαπήσει στη μεγάλη οθόνη, ακριβώς όπως έπρεπε να τις έχετε δει, αλλά… με συνθήκες προβολής που τα σημερινά δεδομένα τεχνολογικής εξέλιξης σε εικόνα και ήχο αφήνουν… έτη φωτός πίσω! Τα Village Cinemas φροντίζουν με τις «Epic Movie Nights» να σας μεταφέρουν στο μεγαλείο της κινηματογραφικής εμπειρίας του σήμερα. Και η αρχή γίνεται με τον… «Άρχοντα» του επικού θεάματος!

Σταθερός και συνεπής υπέρμαχος των θεματικών προβολών κινηματογραφικών τίτλων από το παρελθόν, το FREE CINEMA στηρίζει την πρωτοβουλία των Village Cinemas και συμμετέχει στο πρόγραμμα των «Epic Movie Nights» ως χορηγός επικοινωνίας.

Το ομώνυμο αφιέρωμα θα περιλαμβάνει μεγάλες παραγωγές που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούμε κινηματογράφο, ανεβάζοντας τον πήχη του θεάματος και του μεγέθους ψυχαγωγίας. Και όχι απλά όπως θυμάστε κάποιες από αυτές τις ταινίες, καθώς (όταν θα υπάρχουν τέτοια «εναλλακτικά» cuts) θα συμπεριληφθούν και extended versions κλασικών ταινιών, όπως δεν τις ξανάδατε στο σινεμά!

Μάλλον αυτονόητα, η αρχή θα γίνει με την επική τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Πίτερ Τζάκσον, από την περίοδο 2001 – 2003, η οποία συγκέντρωσε δεκαεπτά βραβεία Όσκαρ συνολικά. Οι προβολές των τριών τίτλων θα πραγματοποιηθούν σε ανάλυση εικόνας 4K, με Dolby Atmos ήχο και ελληνικούς υπότιτλους! Σημειώστε το πρόγραμμα:

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού» (2001), από 6 έως και 12 Απριλίου, με την extended version σε 4K και Dolby Atmos στην αίθουσα Sphera της Αθήνας και σε 2K και Dolby Atmos σε επιπλέον αίθουσες Village της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι» (2002), από 13 έως και 19 Απριλίου, με την extended version σε 4K και Dolby Atmos στην αίθουσα Sphera της Αθήνας και σε 2K και Dolby Atmos σε επιπλέον αίθουσες Village της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά» (2003), από 27 Απριλίου έως και 3 Μαΐου, με την extended version σε 4K και Dolby Atmos στην αίθουσα Sphera της Αθήνας και σε 2K και Dolby Atmos σε επιπλέον αίθουσες Village της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Village Cinemas, αλλά και της app εφαρμογής τους. Μείνετε συντονισμένοι στο FREE CINEMA και τα social του (facebook, Twitter, Instagram) για μελλοντικές ανακοινώσεις και περισσότερες «Epic Movie Nights»!