FreeCinema

Follow us
20.0611:00

It’s BINGO time… για το «best of» της σεζόν!


Ο Ηλίας Φραγκούλης παρουσιάζει το «It’s Bingo Time!» και ανατρέπει όλα αυτά που ήξερες για το nightlife. Η τρίτη σεζόν του παιχνιδιού στη νέα του στέγη, το Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1), στον πέμπτο όροφο του καταστήματος Public στην πλατεία Συντάγματος, ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα. Την Παρασκευή 22 Ιουνίου γιορτάζουμε με ένα επικό «best of» των θεμάτων που… γλεντήσαμε σε ολόκληρη τη σεζόν, μαζί με ολοκαίνουργιες εκπλήξεις, πολλά δώρα και άγριες δόσεις karaoke. Απλά, πρέπει να το παίξεις για να το πιστέψεις!

Η τρίτη σεζόν του «It’s Bingo Time!», αυτού του μουσικού παιχνιδιού γνώσεων που μοιάζει με πραγματικό party, τρέλανε κόσμο και στην καινούργια του στέγη, το Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1), στον πέμπτο όροφο του καταστήματος Public στην πλατεία Συντάγματος. Την Παρασκευή 22 Ιουνίου ολοκληρώνουμε τα παιχνίδια της φετινής σεζόν με μια επική best of δόση! Κάθε παρτίδα και διαφορετικό θέμα, ξένο pop ρεπερτόριο από 80’s και 90’s, κινηματογραφικές επιτυχίες από όλες τις δεκαετίες που έχουν παίξει μέχρι σήμερα, ολοκαίνουργια bonus θεματικά που θα προκαλέσουν… το χάος (τρέμετε, έρχεται το «διπλό»!). Προσθέτεις κάμποσο karaoke και κάνεις πως φαντάζεσαι πόσο διασκεδαστικά μπορούν να είναι όλα αυτά μαζί.

Υπενθυμίζω τις οδηγίες χρήσης: Οι παίκτες προμηθεύονται (ανά παρτίδα) διαφορετικές (μεταξύ τους) κάρτες με 25 ονόματα καλλιτεχνών ή και τίτλων. Ο παρουσιαστής (εεε… εγώ, δηλαδή) θα τους βοηθά παίζοντας δημοφιλή τραγούδια ή μουσικά θέματα, δίνοντας και extra trivia info όποτε χρειαστεί. Στόχος των παικτών είναι να κάνουν Bingo, δηλαδή καλύπτοντας / μαρκάροντας μια πεντάδα οριζοντίως, καθέτως ή διαγωνίως, στη σειρά. Αφού συμπληρώσουν μια πεντάδα στην (όποια) στήλη τους, μπορούν να τσιρίξουν «Bingo!» γεμάτοι χαρά, για να προχωρήσουν στις επόμενες extra… «δοκιμασίες» τύχης, ώστε να κερδίσουν τα δώρα που τους περιμένουν μέσα από τον Τροχό της Τύχης ή τα φουσκωμένα μπαλονάκια που φορά η διαβόητη και αξιαγάπητη Iris από το Γουισκόνσιν. Στα γνωστά δώρα… αλκοολισμού ή τα διάφορα (γνωστά στους «βετεράνους») αντικείμενα καθημερινής χρήσης (γέλια στο βάθος), πλέον προστίθενται και albums, ταινίες ή άλλα αναπάντεχα πράγματα που μπορεί κανείς να πετύχει στους ορόφους του Public Συντάγματος!

Παρασκευή 22 Ιουνίου, λοιπόν, για το πιο κεφάτο φινάλε της φετινής σεζόν της «Ώρας του Bingo!». Ώρα έναρξης: 21:30. Προσπαθήστε να βρίσκεστε on time στο Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1, πέμπτος όροφος) για να παρακολουθήσετε όλη τη διαδικασία του παιχνιδιού και τους κανόνες του. Η κουζίνα του καταστήματος παραμένει ανοιχτή μέχρι τις 22:30, για όσους επιθυμούν να συνοδεύσουν το ποτό τους με κάτι φαγώσιμο. Το παιχνίδι είναι εντελώς ομαδικό. Συνιστούμε την κράτηση τραπεζιού για παρέες (τηλ. 210 3239101). Δεν έχετε μεγάλη παρέα; Θα σας κάνουμε εμείς (to know us better)! Εδώ θα βρείτε τη σελίδα του event στο Facebook.

It’s Bingo time: The BEST OF Edition. Με την υποστήριξη του FREE CINEMA. Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018. Στο Public Café. Είσοδος: 8 ευρώ (με ποτό).

Το avatar του Ηλία Φραγκούλη έχει σχεδιάσει ο Κώστας Θεοχάρης. Την αφίσα, η γραφιστική ομάδα των The Comeback.

TAGS: