FreeCinema

Follow us
16.0211:00

Θέλεις να κάνεις «Γενέθλια Θανάτου» στο σπίτι σου;


Γιορτάζετε αυτές τις μέρες; Μήπως, ακόμη καλύτερα, έχετε γενέθλια! Καλό timing. Το FREE CINEMA εξασφάλισε DVD & Blu-Ray του θρίλερ τρόμου «Γενέθλια Θανάτου», τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σας με τον εξής απλό τρόπο…

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να κάνω δικό μου ένα copy της ταινίας «Γενέθλια Θανάτου» (Happy Death Day), διότι ο Φραγκούλης στην κριτική του είχε γράψει ότι είναι κάτι σαν τη «Μέρα της Μαρμότας» και το «Στα Όρια του Αύριο» αλλά στο πιο horror και κεφάτο του. Δηλαδή, τέλειο για το σπίτι με παρέα!

– Θέλετε να μαντέψετε με ποιον τρόπο θα το κερδίσετε;

– Να κάνουμε party γενεθλίων με μαχαίρια και τσεκούρια για να βρούμε ποιος θέλει να μας φάει λάχανο; Ή το κλασικό mailάκι;

– Ας βάλουμε μια (πανεύκολη) ερώτηση, γιατί έχετε κακομάθει με το σκέτο mail! Πείτε μας ποιες άλλες δύο ταινιάρες από το είδος του θρίλερ τρόμου μας έδωσε μέσα στο 2017 η εταιρεία παραγωγής Blumhouse, η οποία βρίσκεται και πίσω από τα «Γενέθλια Θανάτου». Στέλνετε την απάντηση στο freecinemagr@gmail.com, με ονοματεπώνυμο και προτίμηση σε DVD ή Blu-Ray. Να τονίσουμε ότι οι εκδόσεις αυτές περιλαμβάνουν και αποκλειστικό, εναλλακτικό φινάλε του φιλμ, πέραν των συνηθισμένων extras παρασκηνίων!

– Αχ, FREE CINEMA, θα σου κρατάω κομμάτι από την τούρτα γενεθλίων μου ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξα…

– Να ευχαριστήσουμε θερμά και το τμήμα home entertainment της εταιρείας Tanweer, η οποία μας πρόσφερε τα δώρα του διαγωνισμού για τα «Γενέθλια Θανάτου» και κυκλοφορεί την ταινία στην ελληνική αγορά, σε DVD & Blu-Ray.