FreeCinema

Follow us
22.0911:00

Νέος Γουές Άντερσον. Αρφ!


Ο Γουές Άντερσον επιστρέφει στο format του stop motion animation και παρουσιάζει ένα πρώτο trailer από το επερχόμενο «Isle of Dogs». Τα (μόνα) κακά νέα είναι ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Μαρτίου για να δούμε και την ταινία.

Από την εποχή του «Fantastic Mr. Fox» (2009) είχε να ασχοληθεί ο Γουές Άντερσον με το stop motion animation και, όπως φαίνεται, το αγαπάει αυτό το παλιομοδίτικο format (αυτός και ο Τιμ Μπέρτον περισσότερο, όπως έχει αποδείξει η φιλμογραφία τους). Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη, λοιπόν, τοποθετείται γύρω στα τέλη Μαρτίου του 2018, με το «Isle of Dogs», το οποίο έκανε μια παρθενική, teasing σύσταση με ένα animated poster από το YouTube channel της FOX Searchlight χθες, προετοιμάζοντας το έδαφος για την εμφάνιση του πρώτου trailer πριν από λίγες ώρες (τα βλέπετε και τα δύο μέσα από τη video gallery, πάνω δεξιά, κλασικά).

Η μικρή σύνοψη του φιλμ μας λέει πως η δράση τοποθετείται σε μια μελλοντική Ιαπωνία, είκοσι χρόνια από το σήμερα, και αφηγείται την οδύσσεια ενός αγοριού που αναζητά τον σκύλο του σε ένα νησί όπου οι Αρχές εξορίζουν τα υπεράριθμα και ανεξέλεγκτα για την κοινωνία τετράποδα. Αμέτρητες οι διάσημες φωνές που «πρωταγωνιστούν» στην ταινία και, ευτυχώς, πρόκειται να ακούσουμε και στην Ελλάδα, αφού έργα όπως το «Isle of Dogs» δεν αφορούν μικρότερες ηλικίες ώστε να μεταγλωττίζονται.

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια, οι εικόνες του trailer μας κάνουν να… γαβγίζουμε από τις πρώτες πρωινές ώρες!