FreeCinema

Follow us
18.0811:03

Food tutorials: Κι αν τα σκηνοθετούσαν οι…


… Γουές Άντερσον, Κουέντιν Ταραντίνο, Αλφόνσο Κουαρόν και Μάικλ Μπέι; Ο Ντέιβιντ Μα σκαρφίστηκε να δώσει την απάντηση μέσα από το thefoodfreestylist.com, με μια σειρά από διασκεδαστικά βιντεάκια που κοπιάρουν το ύφος αυτών των διάσημων σκηνοθετών. Για αρχή…

Η σειρά των videos (που μπορείς να παρακολουθήσεις πατώντας play πάνω δεξιά, κλασικά) έχει σαν τίτλο το «Food Films» και οι τέσσερις πρώτες δουλειές του food stylist Ντέιβιντ Μα είναι εμπνευσμένες από το σινεμά των Γουές Άντερσον, Κουέντιν Ταραντίνο, Αλφόνσο Κουαρόν και Μάικλ Μπέι. Πρόκειται για απλές συνταγές μαγειρικής που έχουν σκηνοθετηθεί με το πλέον αναγνωρίσιμο ύφος του κάθε δημιουργού ξεχωριστά, αντιγράφοντας πλήρως την αισθητική ταινιών που έχουμε αγαπήσει, με την ανάλογη μουσική υπόκρουση.

Ο Μα έχει ήδη εμφανίσει και την άνωθεν (διαβολεμένα teasing!) πόζα του Iron Man με μια μπριζόλα και ένα νέο hashtag ονόματι «Superhands», που μας προϊδεάζει για ένα καινούργιο project κινηματογραφικών αναφορών βασισμένο σε superheroes (τι άλλο;). Το σίγουρο είναι ότι ο κύριος αυτός θα μας απασχολήσει ξανά στο σύντομο μέλλον, γιατί τα βιντεάκια του κάνουν αυτές τις μέρες τον γύρο του κόσμου μέσα από μεγάλα sites του εξωτερικού και το trend των «Food Films» προφανώς και έχει πολύ… ψωμί ακόμα. Bon appétit!