FreeCinema

Follow us
16.0811:00

Υποδεχόμαστε το «Baby Driver» με πολλά… «μωρά»!


Το «Baby Driver» του Έντγκαρ Ράιτ είναι μια ταινία που… οδηγείται από το soundtrack της, το οποίο περιλαμβάνει ουκ ολίγα τραγούδια με τη λέξη «baby» στον τίτλο. Η playlist που ακολουθεί δεν αποτελεί ένα «εναλλακτικό» OST για το φιλμ, αλλά περιέχει κάτι παραπάνω από… 200 tracks (!) τα οποία μιλάνε γι’ αυτό ακριβώς το πράγμα. Πάτα αμέσως play, λοιπόν, γιατί είναι πολλά τα… «μωρά»!

Τα τραγούδια είναι για το «Baby Driver» κάτι σαν το σενάριο και τα storyboards της ταινίας μαζί. Περιττό να πω ότι το soundtrack του φιλμ είναι μια από τις must συλλογές της χρονιάς, που αφήνουν το αντίστοιχο των «Guardians of the Galaxy Vol. 2» να τρώει τη σκόνη του Έντγκαρ Ράιτ. Γιατί το pure fun τρώει την camp αμερικανιά, baby!

Με αφορμή τα τραγούδια του «Baby Driver» που στον τίτλο τους αναφέρονται στο παρατσούκλι / όνομα του κεντρικού ήρωα, έκατσα κι έφτιαξα στο Spotify μια playlist με κάμποσα… «μωρά», πολλά εκ των οποίων θα μπορούσαν να ακούγονται και στην ταινία του Ράιτ. Ποιος ξέρει; Αν σκεφτεί ποτέ να κάνει και sequel, μπορεί να ρίξει μια ματιά για να πάρει ιδέες. Εσύ, προσωρινά, πατάς το play και προετοιμάζεσαι για μια… μεγάλη κινηματογραφική έκπληξη!

Η ταινία «Baby Driver» ξεκινά την προβολή της στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 17 Αυγούστου, σε διανομή της εταιρείας Feelgood.