FreeCinema

Follow us
01.040:45

«Mad Max: Fury Road»: What a lovely day!


Το τρίτο και μάλλον τελευταίο trailer από το επερχόμενο reboot του franchise του «Mad Max» πιστοποιεί απόλυτα τις προθέσεις της ταινίας, να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης περιπέτειας φαντασίας του 2015. Έχοντας εξασφαλίσει και φεστιβαλική σφραγίδα αποδοχής, αφού πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες, στις 14 του Μάη.

Η μόνη είδηση που μάθαμε την περασμένη εβδομάδα σε σχέση με τις Κάννες και το «Mad Max: Fury Road», ήταν ότι η νέα ταινία του Τζορτζ Μίλερ δεν θα στρώσει το κόκκινο χαλί του ανοίγματος του Φεστιβάλ τον ερχόμενο Μάιο. Επίσης, η προβολή του θα πραγματοποιηθεί εκτός συναγωνισμού. Κατά τα άλλα, ο πυρετός της προσμονής για το φιλμ έχει χτυπήσει κόκκινο, όπως μας έδειξαν και τα πρώτα δείγματα από εναλλακτικές αφίσες που σχεδίασαν fans του franchise με γνώσεις της τέχνης της γραφιστικής.

Απόψε, για να τηζάρει όσο πιο έντονα γίνεται την προσμονή για την ταινία, η Warner κυκλοφόρησε και ένα τρίτο trailer τούτης της επικής extravaganza δυστοπικού μέλλοντος, που δεν αφήνει φιλμικό καρέ όρθιο δίχως δράση και εξωφρενικές κασκάντες (όλες δίχως χρήση ψηφιακών οπτικών εφέ, παρακαλώ!).

Το νέο υλικό δίνει και μια καλύτερη εντύπωση περί της πλοκής του «Fury Road», στο οποίο ο Τομ Χάρντι πατάει στα χνάρια του κλασικού, ομώνυμου ρόλου που κρατούσε στο παρελθόν ο Μελ Γκίμπσον. Μέλημά του, η απόκτηση προμηθειών νερού και καυσίμων, δυσεύρετων σε αυτή τη μελλοντική κοινωνία, αλλά και ο συνεταιρισμός του με την Αυτοκράτειρα Φουριόζα (Σαρλίζ Θέρον) που επιχειρεί να φυγαδεύσει μια ομάδα γυναικών – «νυφών» από τα χέρια του «ιδιοκτήτη» τους, ενός πολεμοχαρούς και, φυσικά, παρανοϊκού κακού.

Πατάς play επειγόντως στη video gallery (πάνω δεξιά) και βλέπεις στη σειρά και τα τρία trailers που κυκλοφόρησαν για το promo του καινούργιου «Mad Max».

Mad Max Fury Road - POSTER 2