FreeCinema

Follow us
29.109:31

Το καστ του «Interstellar» ανοίγει τα χαρτιά του.


Ένα πρώτο featurette με θέμα το καστ και μια σειρά αποσπασμάτων της μεγάλης συνέντευξης του Hollywood Reporter με τους βασικούς πρωταγωνιστές του «Interstellar», μας επιτρέπουν να ακούσουμε και να δούμε τους ηθοποιούς του Κρίστοφερ Νόλαν να μιλούν γι’ αυτό το διαστημικό έπος που πολύ σύντομα θα φτάσει και στις κινηματογραφικές αίθουσες. Επιτέλους!

Η συνηθισμένα κρυπτική ατμόσφαιρα γύρω από κάθε νέο φιλμ του Κρίστοφερ Νόλαν… μετράει τις μέρες της! Το «Interstellar» είναι πανέτοιμο για την έξοδό του (και στις ελληνικές αίθουσες από τις 6 Νοεμβρίου, σε διανομή της εταιρείας Village), άρα το προωθητικό υλικό τής ταινίας μάς κάνει το teasing όσο πιο έντονο γίνεται, κατόπιν τεσσάρων trailers και του πρώτου – με επιστημονικές απαιτήσεις (!) – featurette της παραγωγής.

Σειρά έχει το δεύτερο video παρασκηνίων, το οποίο επικεντρώνεται στο δυνατό ensemble της ομάδας των πρωταγωνιστών, από τους Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Ανν Χάθαγουεϊ και Τζέσικα Τσάστεϊν μέχρι τους Μάικλ Κέιν και Τζον Λίθγκοου. Οι περισσότεροι από αυτούς δίνουν μια πρόχειρη εικόνα γύρω από τη συνεργασία τους στο φιλμ, τονίζοντας ίσως λίγο παραπάνω το κομμάτι του δράματος και της συγκίνησης, που βαραίνουν το ταξίδι των ηρώων στο έξω διάστημα, καθώς αφήνουν πίσω τους οικογένειες κι ανθρώπους δικούς τους, ίσως και για πάντα.

Interstellar - THR

Αυτό που φαίνεται ακόμη πιο χορταστικό είναι μια μεγάλη κουβέντα που έστησε και βιντεοσκόπησε το Hollywood Reporter, με τον ίδιο το σκηνοθέτη ανάμεσα στους ΜακΚόναχεϊ, Χάθαγουεϊ και Τσάστεϊν, οι οποίοι για πρώτη φορά μιλούν εκτενώς μπροστά σε φακό κάμερας για το «Interstellar». Το ημίωρο και πλήρες video της συνέντευξης θα κυκλοφορήσει σύντομα από το official channel του εντύπου στο YouTube. Προσωρινά, μπορούμε να δούμε τρία αποσπάσματά της.

Στο πρώτο, ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το αρχικό ραντεβού που είχε με το Νόλαν, στο οποίο μιλούσαν για τουλάχιστον ένα τρίωρο επί παντός… εκτός της ίδιας της ταινίας και του σεναρίου της! «Δεν ήξερα ούτε τον τίτλο της!», λέει ο πρωταγωνιστής τού «Interstellar», τον οποίο «ανέκρινε» ο Νόλαν όχι τόσο για τις ερμηνευτικές του ικανότητες αλλά για να προσπαθήσει να καταλάβει πώς θα τα πήγαινε μαζί του στο γύρισμα.

Το δεύτερο απόσπασμα βρίσκει το καστ αντιμέτωπο με το ερώτημα αν θα επιθυμούσε ή θα δεχόταν ποτέ να ταξιδέψει στο διάστημα, με την Τσάστεϊν να αντιδρά… γελώντας, αφού εκείνη δεν κάνει αυτό το ταξίδι ούτε καν στην ταινία (ο χαρακτήρας της μένει πίσω στη Γη).

Το τελευταίο απόσπασμα κάνει focus στις δυσκολίες που αντιμετώπισε το καστ στα γυρίσματα και ειδικότερα στην περίπτωση υποθερμίας της Χάθαγουεϊ, σε μια σκηνή στην οποία η ηθοποιός βρισκόταν μέσα σε παγωμένο νερό και η διαστημική στολή της… έμπαζε χωρίς να το έχει καταλάβει από νωρίς!

Περισσότερα μέσα από τη video gallery (πάνω δεξιά), αλλά και αφού διατεθεί στο διαδίκτυο η πλήρης συνέντευξη των βασικών συντελεστών του «Interstellar».

interstellar_ver2