FreeCinema

Follow us
19.0912:00

«Fury»: Νέο υλικό… κόλαση!


Με ένα δεύτερο international trailer (που μπορείς να δεις εδώ για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους) αλλά και πληθώρα από promo spots και featurettes παρασκηνίων, το «Fury» εφορμά με… πολεμικές διαθέσεις για την κατάκτηση του παγκόσμιου box-office μετά τα μέσα του Οκτώβρη. Και, όπως δείχνει το νέο υλικό, δεν θα είναι μονάχα εξαιτίας της παρουσίας του Μπραντ Πιτ…

«Νομίζετε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο. Αλλά μπορεί. Και θα συμβεί…», μας προειδοποιεί το voice-over του Μπραντ Πιτ, στο δεύτερο, international trailer του «Fury», που μπορείς να παρακολουθήσεις και με ελληνικούς υπότιτλους μέσα από τη video gallery (δεξιά), η οποία… «κρύβει» μια πληθώρα από promo videos της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Έιγερ.

Ο Μπραντ Πιτ υποδύεται το… Wardaddy, το διοικητή του πενταμελούς πληρώματος ενός Sherman tank, σε επικίνδυνη αποστολή να μπει σε εχθρικό έδαφος και να κατατροπώσει τους Γερμανούς, λίγο πριν το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Το ηθικό δεν είναι και τόσο ακμαίο και το μέτωπο του πολέμου δεν καθησυχάζει τους στρατιώτες. Πολλοί μπορούν να πεθάνουν ακόμη. Τα ιδανικά υπέρ της ειρήνης δεν πιάνουν τόπο. Αν θέλεις να βγεις ζωντανός από τη μάχη, πρέπει να σκοτώσεις. Πόλεμος σημαίνει βία. Και στο «Fury»… γίνεται κόλαση!

Fury - feat1

Μετά το trailer, τσέκαρε τα νέα featurettes που σε οδηγούν στα παρασκήνια των γυρισμάτων του φιλμ. Το πρώτο τιτλοφορείται «Into the Tiger’s Jaw» και σου επιτρέπει να πάρεις μια καλύτερη γεύση του τι σημαίνει να βρίσκεσαι στο εσωτερικό ενός tank, να καταλάβεις πόσο βάρος έδωσε η παραγωγή στο ρεαλιστικό τόνο της απεικόνισης των μαχών και, στους πλέον ειδικούς, να μελετήσουν τις διαφορές του αμερικανικού Sherman με το γερμανικό Tiger.

Fury - feat2

Ακολουθεί το «Brothers Under the Gun», ένα video που μας κατατοπίζει για την ιστορική περίοδο και, κυρίως, μας συστήνει τους χαρακτήρες οι οποίοι αποτελούν το πλήρωμα του Wardaddy, με συνεντεύξεις από το καστ των πρωταγωνιστών. Τέλος, το «Journey» είναι ένα ακόμη promo trailer, με πιο σφιχτό μοντάζ, που περιλαμβάνει μερικά επιπλέον πλάνα από το φιλμ και τη μάχη των πέντε ανδρών με… τρακόσιους Γερμανούς!

Το «Fury» ξεκινά την προβολή του στις ΗΠΑ από τις 17 Οκτωβρίου και θα εξαπλώνεται σταδιακά σε ολόκληρο τον κόσμο μέχρι και το Φεβρουάριο του 2015. Στην Ελλάδα θα το δούμε από τις 20 Νοεμβρίου, σε διανομή της εταιρείας Feelgood. Μάθε περισσότερα για την ταινία σε αυτό το post.

Fury-2014-Movie-Banner