FreeCinema

Follow us
29.079:00

Το κόκκινο ταιριάζει στο «Sin City: A Dame to Kill for».


Το extended trailer από το sequel του «Sin City» που παρουσιάστηκε προ ημερών στο κοινό του Comic-Con, στο Σαν Ντιέγκο, δεν θα αργούσε να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς. Γυμνές γυναίκες, σφαίρες, απογειωμένα αυτοκίνητα, αποκεφαλισμοί και… γυμνές γυναίκες. Μαζί, η αποκάλυψη της συμμετοχής της Lady Gaga. Φυσικά, μιλάμε για ένα red band trailer…

3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα από το ολοκαίνουργιο red band trailer του «Sin City: A Dame to Kill for» των Φρανκ Μίλερ και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ αρκούν για να σε πείσουν πως η ταινία… σπέρνει! Γυμνές γυναίκες, σφαίρες, απογειωμένα αυτοκίνητα, αποκεφαλισμοί και… περισσότερες γυμνές γυναίκες, μέσα στο κατάμαυρα νουαρικό σύμπαν δύο ιστοριών από την ομώνυμη σειρά των graphic novels του Μίλερ.

Cheesy και sexier περιεχόμενο, αισθητική που δεν απομακρύνεται από το original έργο του 2005, δυνατό καστ, η υποψία ότι το επιπλέον στοιχείο του 3D στο sequel θα μας κάνει τα μάτια σουρωτήρι. Η πλοκή παραμένει… εντελώς ασαφής, όμως, το trailer αποκάλυψε το νέο τής cameo (μάλλον) εμφάνισης της Lady Gaga. Επίσης, αναμείνατε να μετατραπεί σε σουξέ το «Babes» των Icky Blossoms, τραγούδι του 2012, που πλέον αναζητούν οι πάντες στο YouTube. Το music video περιλαμβάνεται κι αυτό στη video gallery (πάνω δεξιά), μαζί με το πρώτο και λιγότερο τολμηρό trailer της ταινίας, η οποία έρχεται από τα μέρη μας στις 4 Σεπτεμβρίου από τις εταιρείες Σπέντζος και Seven Films.

Sin City 2 poster