FreeCinema

Follow us
15.0710:00

«Lucy»: Η υπόθεση σηκώνει εξηγήσεις.


Ακόμη περισσότερα film clips από τη «Lucy» του Λικ Μπεσόν έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και, φυσικά, εξηγούν κάτι παραπάνω γύρω από την πλοκή της ταινίας, η οποία πηγαίνει πολύ πιο μακριά από ένα τυπικό φιλμ δράσης, αφού η Σκάρλετ Τζοχάνσον κάνει πράγματα που ξεπερνούν τον ανθρώπινο νου. Τον τελευταίο, δε, αναλύει και το ολοκαίνουργιο, δεύτερο featurette με τον χαρακτηριστικό τίτλο «The Minds Abilty». Τώρα, πια, θα τα δεις όλα!

Είχαν προηγηθεί δύο film clips, το ένα με την απόδρασή της από ένα κελί εγκληματικής οργάνωσης στην Ταϊπέι και το άλλο με την άκρως επικίνδυνη οδήγηση της Σκάρλετ Τζοχάνσον στους δρόμους του Παρισιού. Ακόμη δύο σκηνές από την ταινία έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, δίνοντας την ευκαιρία στο θεατή να κατανοήσει λίγο καλύτερα τις σχεδόν… υπερφυσικές δυνατότητες της κεντρικής ηρωίδας στο νέο φιλμ του Λικ Μπεσόν, «Lucy».

Το πρώτο clip μας δίνει την ευχαρίστηση να απολαύσουμε τον φημισμένο Κορεάτη πρωταγωνιστή του original «Oldboy» (2003), Τσόι Μιν-Σικ, ο οποίος υποδύεται τη νέμεση της Λούσι, έναν Ασιάτη μεγαλέμπορα ναρκωτικών με σαδιστικές τάσεις και κανένα έλεος όταν πρόκειται ακόμη και για ανθρωποκτονία. Η τσάντα που είναι δεμένη στο χέρι της Τζοχάνσον με χειροπέδες, προφανώς παρά τη θέλησή της, περιέχει κάτι που εκείνος θέλει πολύ. Ή μπορεί και να κρύβει έναν εκρηκτικό μηχανισμό, όπως μπορείς να καταλάβεις από τη στάση των σωματοφυλάκων του μεγάλου αφεντικού…

Lucy - clip case

Στο δεύτερο clip, η Τζοχάνσον ειδοποιεί την Interpol και καλεί σε βοήθεια έναν αστυνομικό επιθεωρητή, ο οποίος πρέπει να σταματήσει τρία «φορτία» ναρκωτικών που κουβαλάνε οι αντίστοιχοι επιβάτες πτήσεων από την Ταϊπέι σε μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Μέσα τους κρύβεται τουλάχιστον από ένα κιλό ναρκωτικής ουσίας, ίδιας μ’ εκείνη που επιτρέπει στη Τζοχάνσον να κάνει μερικά απίστευτα πράγματα, τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις στη video gallery (πάνω δεξιά) και να… σαστίσεις ελαφρώς (ειδικά με το κόλπο με το μαλλί!).

Η «Lucy» καταφθάνει στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 28 Αυγούστου, σε διανομή της εταιρείας UIP.

Lucy - feat2

UPDATE: Και ένα δεύτερο featurette, με γενικό τίτλο «The Minds Abilty» και την ανάλογη επιστημονική καθοδήγηση του… Μόργκαν Φρίμαν, έρχεται τώρα να ρίξει περισσότερο φως στην πλοκή και τις ικανότητες που αποκτά στο φιλμ η Τζοχάνσον. Ετοιμάσου να… αισθανθείς την περιπέτεια με τρόπο πρωτόγνωρο, λοιπόν, καθώς οι εξηγήσεις του τρίτου video στη gallery (πάνω δεξιά) θα σε «στείλουν» κανονικά!

Lucy - poster 2